كباب بصينيه الفرن
الطريقة الكباب
1 كيلو لحمه مفرومه
1 كوب بقدونس مفروم
1 حبة بصل مقطعه ناعم
3 فص ثوم مهروس
2 م ك دبس فلفل
بهارات مشكلة ( فلفل اسود وبابريكا )
ملح
نقوم بتقشير البتنجان خط وخط ويقطع شرائح وكذلك الطماطم والبطاطس
نقوم برص حبات الباذنجان مع كل قطعه كورة لحمه ونفس الشئ الطماطم والبطاطس وطريقة رص الصينية على ذوقكم انا عملت كل صنف خط لوحده لحد ما كملت الصينية زينته بفلفل اخضر واحمر حامي اختياري نذوب 2 م ك صلصه طماطم مع 1 كوب ماء وتوزع بالملعقه كامل الصينيه تقوم بتوزيع السمن بكمية قليلة كامل الصينية مقدار 3 م ك سمنة وندخلها عالفرن الحامي تاخد تقريبا ساعه من تحت وقوف نراقبه بس تحمر من فوق وتطفي ونقدمه مع رشة بقدونس والف عافيه
تعليقات
إرسال تعليق