القائمة الرئيسية

الصفحات


الباذنجان المخلل ضيفي بقدونس مفروم مع التوم بيدى طعم
ملعقة سكر صغيره في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة
البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها خمس دقائق في ميه وملح بتقرمش ومش بتشرب زيت
قشر الليمون مش ترميه خليه عالحوض بعد ماتغسلي المواعين ادعكي بيه ايديك بيشيل السمار من صابون المواعين وبينعم الايد
محشي الكرنب سخني حته زبدة وحطيه عليه قبل ما يتشرب بشوية عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل
عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو
زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس
البتنجان المحمر خلليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف
ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل وقليل من بهارات الفراخ قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة
اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا
الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط
رشي دقيق وملح علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش
رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز
بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة
الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز
لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي
إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو
احشى الجلاش موتزريلا مع العصاج
الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش
وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم
هل اعجبك الموضوع :

تعليقات